Voorwaarts mars!

'Voorwaarts Mars' is een alfabet gebaseerd op de loopbewegingen van Nederlandse muziekkorpsen. Het betreft typerende bochten en counters (draaiingen) die gelopen worden in meerdere rijen.  Gebruikelijk is dat de muzikanten met vier, vijf of zes personen naast elkaar marcheren op de maat van de muziek. Muziekkorpsen, harmonieën, fanfares hebben een wat stoffig imago. Met Voorwaarts Mars wordt er letterlijk een andere kijk gegeven op deze traditie.

Adest musica, letters marcheren

Van concept naar werkelijkheid

Dankzij een succesvolle crowdfunding op
voordekunst is het concept werkelijkheid geworden. Drum- en showband Adest Musica uit Sassenheim marcheerde in oktober 2017 letterlijk MARS. De eerste vertoning van dit resultaat was op de Dutch Design Week 2017 in Eindhoven.


Winnaar

ArtEZ Academieprijs  Zwolle 2014

‘Ruben heeft zich met professionele passie in een volkomen origineel en geëngageerd ontwerp-avontuur gestort. Hij kwam eruit tevoorschijn met een sterk en overtuigend concept, dat hij op een blij-makende allround manier heeft gevisualiseerd.’

Uit het juryrapport: ArtEZ Academieprijs Zwolle 2014

Blijf op de hoogte!

Momenteel wordt er gewerkt aan een korte film over Voorwaarts Mars. Met drum- en showband Adest Musica uit Sassenheim in de hoofdrol. Graag houden wij je op de hoogte!


studio rubenst
06 422 53 633 of ruben@rubenst.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Ontvangen!

Adest musica, letters marcheren
Adest musica, letters marcheren
Adest musica, letters marcheren
Adest musica, letters marcheren