Jouw eigen big shopper tas

Je bent op zoek naar een duurzame en unieke tas, dan kies je natuurlijk voor de big shopper tas. Voor jouw bedrijf is dit ideaal, maar ook voor jouw klanten en medewerkers. Je doet hen hier een groot plezier mee en jezelf ook. Een big shopper is een grote tas waar veel spullen in kunnen zodat je het makkelijk kan dragen. Het materiaal is zeer stevig en deze tas is voor een lange periode te gebruiken. Jouw klanten en medewerker kunnen fijn winkelen en werken en door deze tas wordt de naamsbekendheid ook vergroot. De buitenwereld ziet namelijk jouw tas met logo erop waardoor je dit kan zien als marketing.

 

Stap 1: kijk op de website voor de big shopper tas

Waar kan je deze enorm handige big shopper tas vinden? Dit kan bij UTS Bags en zij zijn hierin gespecialiseerd. Je kan dus terecht bij specialisten waardoor je verzekerd bent van de juiste tassen. Je komt op de website en hier staan alle tassen gecategoriseerd waardoor het makkelijk zoeken is. Je gaat naar de big shopper tas en hier kan je alle al gemaakte ontwerpen bekijken. Dit is ter inspiratie en je kan deze ook bestellen als je hetzelfde bedrijf hebt. Je kan ook een bestaand ontwerp kiezen en hierop jouw logo en kleuren op laten bedrukken.

 

Stap 2: voeg producten toe

Als je het ideale ontwerp bedacht of gevonden hebt kan je dit in je winkelmandje doen. Je kan ook ontwerpen in je mandje doen om deze te onthouden zodat je vergelijkingen kan maken en zo tot de perfecte keuze kan komen. Tijdens het zoeken kan je ook filters aanvinken zodat je een beter overzicht hebt. Je krijgt dan de producten te zien die in jouw straatje passen zodat je gemakkelijker een keuze kan maken. Een keuze maken kan lastig zijn doordat je veel kanten op kan. Belangrijk is om dicht bij het karakter van jouw bedrijf of merk te blijven.

 

Stap 3: vraag een offerte aan

Als je de tassen in je mandje doet zal je erachter komen dat je gelijk een offerte aan kan vragen. Hier kan je precies omschrijven hoe jij wil dat jouw big shopper tas eruit komt te zien. Je kan ook altijd even bellen als er mogelijke speciale wensen zijn. Op deze manier weet je zeker dat jouw big shopper tas aan alle wensen voldoet en je jouw klanten en medewerkers blij kan maken.

 

Een proefmonster van de big shopper tas

Het is zelfs mogelijk om een proefmonster aan te vragen. Je krijgt dan eerst één proefversie binnen zodat je kan testen of het resultaat compleet is. Je kan kijken of het formaat goed is, of het model is zoals verwacht en of het prettig in gebruik is. Ook kan je kennismaken met het materiaal. Mochten er dan nog aanpassingen nodig zijn dan heb je er gelukkig één besteld als proef. Je kunt zodra de aanpassingen gedaan zijn in de volgende bestelling een groot aantal aanvragen. Je wil natuurlijk trots zijn op jouw big shopper tas ontwerp; deze moet aan al je wensen voldoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *