Wat we doen

 We zetten onze kennis, ervaring en creativiteit om in krachtige en functionele websites, apps of webapplicaties.

Onze expertise ligt op het gebied van strategiebepaling en -uitvoering, creatie, ontwikkeling en marketing. In deze specialisten hebben we enthousiaste en dynamische professionals die ervoor zorgen dat jij de beste positie op internet krijgt.

 Het ontwikkelen van een concept en een ontwerp is een belangrijke stap in ons proces. Hierin definiëren we wat de wensen en behoeften van de gebruiker zijn. We gebruiken ons creatieve brein om de best mogelijke ideeën en ontwerpen voor uw website, webapp of app te ontwikkelen. Toen gingen onze ontwikkelaars aan de slag. Ze vormen een functioneel geheel met alle functies die het nodig heeft. Wil jij ook hoog scoren in Google? Dan zetten wij onze online marketeers graag voor je in!

Ervaring

 In Ruben ST Digital werken onze ontwikkelaars in verschillende online omgevingen. Wij hebben te maken met websites, webshops, API’s en applicaties.

 Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op de best mogelijke manier in de markt wordt gezet door middel van marketinggevoelig. Wij zorgen hiervoor door het creëren van relevante, geoptimaliseerde content voor zoekmachines (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media.

STRATEGIE: We analyseren het uitgangspunt en ontwikkelen een strategie voor uw bedrijf of product.
CREATIEF: We ontwikkelen een ontwerp dat aansluit bij de wensen en behoeften van de doelgroep.
ONTWIKKELING: We hebben een website gemaakt die is uitgerust met alle functies van een functionele website.
MARKETING: Wij ondersteunen marketing om uw bedrijf of product de beste positie op internet te geven.
0
Projecten
0
Resultaten
0
Prijzen
0
Klanten
Hoe we het doen

 Wij staan ​​voor: korte afstand, hechte communicatie, één aanspreekpunt, reflectie en doorontwikkeling. Omdat we een project altijd tot een succes willen maken, werken we volgens de bekende Scrum-methodiek, ook wel het werken met sprints genoemd. Zo is altijd duidelijk wat de status van het project is, wie aan wat werkt en wanneer het verwacht wordt.

 In dit proces doorlopen we een aantal essentiële stappen. Zo schrijven we na de eerste lancering een plan van aanpak met alle betrokkenen. Onze designers en marketeers gaan vervolgens aan de slag met de website en strategie. Op basis van een feedbackloop passen we het ontwerp aan en gaan we de testfase in. Dat brengt ons bij de eerste levering van de site. Indien gewenst plannen we een tweede release.

Waarom we het doen

 Wij vinden dat uw product of dienst de beste positie op internet moet hebben. Daarom doen we het. Wij streven ernaar dit te bereiken door onze creativiteit, kennis en ervaring om te zetten in een website die relevant is voor de gebruiker.

Waarom we het doen

 Bij Ruben ST Digital geven we uw bedrijf of product de beste positie op internet. Ons creatieve team grijpt elke kans om dit te realiseren.

” Ze proberen altijd het maximale uit je idee te halen en het een zo goed mogelijke plek op internet te geven “

John Jansen

Voetbal.nl